Zboruri Cluj-Pisa şi Cluj-Torino, cu 70 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii vor putea zbura, de anul viitor, la Pisa şi Cuneo Torino, cu preţuri începând de la 70 de lei, cu noua aeronavă a Wizz Air, un Airbus 1320.

Frecvenţa zborurilor va fi de trei ori pe săptămână. Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat, astăzi, introducerea noilor curse începând cu 12 iunie 2010, odată cu achiziţionarea celei de-a treia aeronave pentru Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Este vorba de un Airbus A320, cu 180 de locuri, ce va fi adus direct din fabrica din Toulouse, Franţa. Astfel, compania maghiară va opera pe aeroportul clujean cu trei aeronave, începând de anul viitor. Extinderea curselor va viza şi alte aeroporturi, cum este cel din Bucureşti, de unde se va introduce o nouă cursă, la Pisa, dar şi ruta Timişoara- Bologna, tot începând cu 12 iunie 2010. Extinderea rutelor din Cluj-Napoca va rotunji numărul angajaţilor locali ai Wizz Air la 70 de persoane, din cele o mie la nivelul întregii companii.


Compania aeriană întenţionează să deschidă un punct de lucru în ţară, unde vor putea fi centralizate toate reclamaţiile legate de întârzieri şi anulări de zboruri, după ce Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor (OPC) Cluj a încercat să amendeze operatorul pentru mai multe nereguli faţă de consumatori, dar nu avea pe cine. Potrivit legilor româneşti, Wizz Air este obligată să aibă un reprezentant local, care să fie tras la răspundere şi să ofere inform,aţii consumatorilor „Vom avea un astfel de reprezentant, nu neapărat pentru Cluj-Napoca, cât pentru România”, a promis directorul comercial Wizz Air, Gyorgy Abran. Dealtfel, delegaţia companiei are, astăzi, o întâlnire cu reprezentanţii OPC Cluj, pentru a ajunge la o soluţie de satisfacere a clienţilor.



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite