Aeroportul clujean, blocat patru ore (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca a fost blocat azi-noapte timp de patru ore. Din cauza unei defecţiuni la instalaţia de balizaj, toate aeronavele au fost redirecţionate între orele 23.00- 3.00 spre alte aeroporturi din ţară, de unde pasagerii au fost transportaţi la destinaţie cu autocarele.

Una din cursele redirecţionate a fost cea operată de Wizzair, pe relaţia Roma-Cluj, care ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca la ora 23.00.

Din cauza problemelor de la aeroport, aeronava a fost redirecţionată către aeroportul din Timişoara, de unde pasagerii au fost îmbarcaţi în autocare şi trimişi către destinaţie.

UPDATE: Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi zborul Bucureşti - Cluj-Napoca, operat de compania aeriană TAROM, programat să aterizeze pe aeroportul clujean la ora 22:15 a fost redirecţionat pe Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” Constanţa, potrivit informaţiilor remise de reprezentanţii CJ Cluj.

De asemenea, zborurile Madrid - Cluj-Napoca şi Bucureşti – Cluj-Napoca au aterizat pe Aeroportul Târgu Mureş. Pasagerii au fost transportaţi cu autocarul la Cluj-Napoca. Zborul Madrid – Cluj-Napoca al companiei WizzAir, programat să ajungă la Cluj azi-noapte, la ora 00:35 a avut o întârziere de 2 ore şi 35 de minute. Zborul Budapesta - Cluj-Napoca al companiei aeriene Malev, programat să ajungă la Cluj la ora 01:35, a aterizat cu o întârziere de 1 oră şi 50 de minute. Cursa Barcelona – Cluj-Napoca, programată să aterizeze la ora 01:30 a avut o întârziere de 38 de minute.

Începând cu ora 02:00, pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca a fost reluată operarea zborurilor în regim normal către toate destinaţiile interne şi externe.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite