Zăpadă şi mult soare la Băişoara. Pârtia s-ar putea deschide duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vremea bună şi zăpadă în acest sfârşit de săptămână la Băişoara / Foto: Adrian Baciu
Vremea bună şi zăpadă în acest sfârşit de săptămână la Băişoara / Foto: Adrian Baciu

Pârtia de la Băişoara rămâne deocamdată închisă din cauză că stratul de zăpadă e prea subţire. Administratorul pârtiei anunţă însă că în staţiune vremea e minunată şi că la noapte sunt prognozate ninsori.

Există şanse ca pârtia de la Băişoara (Cluj) să se deschidă mâine dimineaţă, dacă va ninge suficient în această seară, spun cei care se ocupă cu administrarea pârtiei. „Nu se schiază din păcate, zăpada e prea pufoasă şi stratul nu e destul de gros. Am înţeles, însă, că deseară va ninge, iar dacă aşa va fi, sunt şanse ca mâine să deschidem“, ne-a declarat Adrian Baciu, administratorul pârtiei.

Ninsoarea de vineri seară / Foto: Adrian Baciu



Băişoara, „pârtie“ pe Facebook

Astăzi în jurul orei 10.30 la Băişoara erau -12 grade şi mult soare. „A venit foarte multă lume şi chiar dacă nu pot folosi schiurile, pe lângă pârtie şi prin împrejurimi mulţi se dau cu sania sau cu sacul“, a mai spus Baciu.

Pârtia Băişoara din are o lungime de 1.200 de metri şi are o diferenţă de nivel de 270 metri. Este o pârtie cu grad mediu de dificultate. Este dotată cu teleschi şi nocturnă. Urcarea cu teleschiul costă 4 lei. Administratorul pârtiei a deschis şi o pagină pe facebook unde încarcă ultimele noutăţi cu privire la starea pârtiei, vremea şi atmosfera din staţiune. Pagina cu pricina este Partia Schi Baisora Cluj

Ninsoarea de vineri seară / Foto: Adrian Baciu

Vezi mai jos planul pârtiei

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite