UPDATE : WizzAir a amânat două zboruri de la Cluj din cauza unei defecţiuni tehnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două curse ale companiei aeriene WizzAir au fost amânate cu câteva ore. Sute de pasageri care trebuiau îmbarcaţi în cursele Cluj-Madrid şi Cluj-Barcelona aşteaptă la această oră în Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Directorul Aeroportului Internațional Cluj-Napoca, David Ciceo, a declarat pentru Adevărul de Seară că de vină pentru întârzieri este o defecţiune tehnică la unul dintre aparatele companiei aeriene.

Cursa Cluj-Barcelona trebuia să decoleze la ora 16:50, însă pasagerii nu au plecat nici la această oră. Sute de persoane așteaptă de mai bine de patru ore în aeroportul clujean.

"Aveam bilete pentrul trenul care pleacă la 8.30 seara din Barcelona, pentru că trebuie să ajung în apropiere de Lisabona. Sper că cei de la companie îmi vor da măcar banii înapoi, acum că am pierdut biletele de tren", a transmis una dintre persoanele care aşteaptă de mai bine de câteva ore pe aeroportul clujean.

Update :

"Din cauza unei probleme tehnice, zborul Cluj Napoca – Madrid va fi operat cu o altă aeronavă. Ora estimată de plecare este 22:15. Zborul Cluj Napoca – Barcelona este de asemenea întârziat, având 22:15 ora estimată de plecare. Toți pasagerii au fost tratați conform regulamentelor în vigoare cu vouchere pentru alimente și băuturi. Aceștia au dreptul să reprogrameze zborul sau pot cere returnarea contravalorii biletelor", a declarat Andreea Pascu, reprezentant al WizzAir.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite