Wim Wenders, invitatul-vedetă al TIFF, le dă întâlnire cinefililor clujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre evenimentele „cap de afiş” ale celei de-a şasea zi a Festivalului Internaţional de Film Transilvania este întâlnirea cu regizorul Wim Wenders, invitatul special al ediţiei din acest an a festivalului, laureat al Premiului pentru Întreaga Carieră acordat unei personalităţi din cinematografia europeană.

Acesta va fi omagiat la TIFF în secţiunea 3 X 3, cu o nouă proiecţie de gală, care va avea loc în această seară, de la ora 20.30, la Cinema Republica. Filmul „Don't Come Knocking” (2005) va fi proiectat în prezenţa marelui regizor german.

Filmul a fost selecţionat în competiţia oficială a Festivalului de la Cannes şi a reuşit să câştige Premiul Academiei Europene de Film.

„Don't Come Knocking” spune povestea lui Howard Spence (Sam Shepard), un star de cinema decăzut, a cărui viaţă reîncepe să capete sens după ce află că ar putea avea un copil, undeva, în lume şi porneşte în căutarea acestuia.

Wim Wenders va rosti un cuvânt de introducere înainte de proiecţia filmului, iar la final va oferi autografe clujenilor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite