Weekendul concertelor la Cluj, cu Paraziţii, Vama şi Camuflaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paraziţii, Vama şi Camuflaj sunt doar trei din cele 15 trupe care vor cânta la Napoca Music Event.  Un adevărat festival muzical va avea loc în acest weekend pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian“ din Cluj-Napoca.

Pe scena vor urca formaţii consacrate, dar şi trupe mai puţin cunoscute în rândul publicului din România.

Trei zile de petrecere

În prima seară a evenimentului organizat în cadrul Transylvania International Music and Art Festival (TiMAF) vor participa formaţii precum Lights Out, o trupă alternative/indie/funk din Cluj-Napoca, o altă formaţie înfiinţată pe plan local şi care a ajuns cunoscută pe plan naţional, Camuflaj, formaţia The Kenny Killers şi celebri raperi de la Paraziţii.

A doua seară a fost rezervată formaţiei Sonichouse, raperului Grasu XXL, Chilli Famili, Incognito şi Magnolia, iar în cea de-a treia seară, duminică, pe scenă vor urca Electric Fence, Vexus, Shukar Nation, cdj şi cunoscuta trupă Vama.

Invitaţi speciali în club

O trupă care a devenit celebră în întreaga lume, dar şi în Cluj-Napoca, datorită stilului său, respectiv combinarea muzicii electronice cu o voce, un saxofon şi o chitară, Parov Stelar, va concerta diseară în clubul Obsession, în cadrul TiMAF. Parov Stelar Band revine în Obsession după doar patru luni de la ultima prezenţă. Preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei.

Proiectul muzicianului austriac Marcus Füreder este una dintre revelaţiile scenei muzicale electronice din Europa din ultimii ani. Parov Stelar readuce, începând cu anul 2000, sonorităţile charleston-ului în mixajele sale şi ale compoziţiilor, împreună cu voci feminine expresive, seducătoare. Muzica sa este străbătută de solouri vibrante de saxofon, pian clasic, alături de bucăţi disco, în stilul anilor ‘80.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite