Walter, după ce drepturile TV au fost vândute: „Nu meritam mai mult de 45 de milioane“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problema drepturilor de televizare a fost rezolvată astăzi, când LPF a reuşit să vândă celor de la RCS&RDS cele cinci pachete rămase disponibile după ultima licitaţie.

Patronul Universităţii Cluj, Florian Walter, care a fost şi preşedinte al comisiei de negociere, spune că este mulţumit cu cele 45 de milioane oferite de cei de la RDS:

„Nu am o relaţie specială cu cei de la RDS, doar prin experienţa de om de afaceri am ajutat la obţinerea acestei sume. Am avut răbdare, dacă ne-am fi grăbit, nu am fi avut acest succes, cu această sumă fotbalul românesc poate rezista în următorii 3 ani. Colegii din Comitetul Executiv m-au ales preşedintele acestei comisii de negociere".

Walter a dezvăluit că s-a bazat pe dependenţa românilor de fotbal, chiar dacă nivelul actual al Ligii 1 este unul scăzut: "Am mizat pe ideea că o ţară cum e România nu poate să trăiască fără fotbal, chiar dacă cel de la noi nu este în acest moment foarte spectaculos. Ne bucură că într-o perioadă de criză am reuşit să luăm această sumă. Mai mult decît s-a dat nu am fi meritat, dar acestă sumă este una corectă", a spus Florian Walter la Radio GSP.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite