Walter dă sigurări că Hizo nu va pleca de la „U“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Walter are încredere totală în Viorel Hizo
Florian Walter are încredere totală în Viorel Hizo

Patronul Universităţii Cluj, Florian Walter, a postat aseară un comunicat pe site-ul clubului, prin care îşi exprima susţinerea pentru managerul general Viorel Hizo, deşi acesta nu a obţinut decât un punct în primele două meciuri din retur

După meciul pierdut ieri de echipa sa pe teren propriu, Viorel Hizo a fost negru de supărare şi nu s-a prezentat nici măcar la conferinţa de presă de după meci. Jocul fără orizont al lui Unguruşan şi compania a fost taxat de suporteri, care l-au aşteptat timp de 45 de minute pe „Dulău“, pentru a-şi exprima nemulţumirea în legătură cu metodele sale. După o şedinţă-fulger cu jucătorii, managerul general s-a ferit să dea ochii cu cei care-l contestă şi a demarat în trombă la volanul maşinii sale. A transmis că va avea o discuţie cu patronul Florian Walter, iar apoi va organiza o conferinţă de presă. Unele voci spun că acesta era decis să-şi prezinte demisia, dar ieri, patronul a lămurit această problemă:

„Chiar dacă începutul returului a fost sub aşteptări, nu se pune şi nu s-a pus problema înlăturării managerului general Viorel Hizo. De asemenea, nici domnul Viorel Hizo nu şi-a manifestat intenţia de a părăsi echipa, trăgând nădejde că lucrurile se vor îmbunătaţi semnificativ în partidele care urmează. Viorel Hizo este omul potrivit pentru a pregăti Universitatea Cluj şi împreună vom duce echipa în Liga 1, acolo unde îi este locul“, a transmis omul de afaceri printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

De asemenea, acesta a dezvăluit că jucătorii au fost amendaţi cu câte 1000 de dolari pentru fiecare meci în care nu au obţinut victoria, în acest retur, respectiv Gaz Metan CFR Craiova şi FC Bihor.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite