Cluj: Walter scoate din buzunar 26 de milioane de euro pentru promovare şi construirea rapidă a unui nou stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Walter scoate din buzunar 26 de milioane de euro pentru promovare şi construirea rapidă a unui nou stadion
Cluj: Walter scoate din buzunar 26 de milioane de euro pentru promovare şi construirea rapidă a unui nou stadion

Florian Walter a devenit ieri acţionarul majoritar al Universităţii Cluj, înaintând o ofertă incredibilă. Doreşte să investească 26.000.000 de euro până în anul 2013 şi vrea să-şi vadă echipa promovată încă din sezonul următor

Deşi în momentul când şi-a arătat interesul de a investi în Universitatea Cluj, Florian Walter a declarat că nu şi-a fixat ca obiectiv promovarea imediată, schimbările pe care le-a făcut la nivelul băncii tehnice şi al jucătorilor l-au determinat să îşi schimbe politica. Noul patron al clubului doreşte ca echipa să promoveze încă din sezonul care stă să înceapă şi va construi rapid un stadion pe care echipa să poată juca în prima ligă.

Fostul acţionar al lui Dinamo l-a surprins aseară şi pe primarul Sorin Apostu când a înaintat oferta de achiziţionare a pachetului majoritar de acţiuni: 26.000.000 de milioane de euro este bugetul total pe care Walter l-a alocat până în anul 2013, din care 11.800.000 reprezintă strict bugetul pentru îndeplinirea obiectivelor echipei.

„Acum o săptămână credeam că durează doi ani să promovăm, dar acum mi-am dat seama că nu trebuie decât să căutăm un teren în Cluj şi să construim un stadion de 6-7000 de locuri, unde echipa să poată juca fără probleme în liga 1. Obiectivul pentru acest sezon a devenit promovarea şi vrem să tragem cât mai sus în Cupa României. Palilla a adus o disciplină incredibilă şi cu jucătorii pe care am reuşit să-i aducem, nu avem cum să nu promovăm”, a declarat Florian Walter.

După ce ieri clubul i-a înregimentat pe Adrian Popa, Fabian Teuşan şi Sebastian Cojocnean, Walter a dezvăluit că în cantonamentul din Austria vor mai veni nouă străini, din care patru vor semna contracte de joc cu Universitatea:

„Nouă străini vor veni la noi în pregătiri. Vrem să-i vedem pentru că nu cumpărăm jucători de pe DVD-uri. Vreau să creez o echipă performantă şi serioasă. Pot să vă spun că preparator fizic precum Alessandro Sarroco nu mai există nicăieri în prima ligă. Aş fi vrut să-l transferăm şi pe Florin Ganea şi aştept răspunsul, dar se poate să meargă la Ploieşti sau la Iaşi. Mai avem nevoie de un portar, un număr 10 şi doi atacanţi. Până acum am scos din buzunar 25 de miliarde de lei (n.r- 2,5 milioane), dar de asta am venit, să fac treabă frumoasă aici”, a spus Florian Walter imediat după ce a devenit acţionar majoritar al clubului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite