Cluj: Vremea rea continuă să facă pagube - circulaţie îngreunată şi fire căzute la pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de localităţi din judeţul Cluj au rămas, din nou, fără curent electric, după ce firele de medie tensiune au fost rupte în urma vântului puternic sau a zăpezii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SC Electrica Distribuţie Transilvania Nord, Raluca Goia, este vorba de 37 de localităţi, majoritatea din mediul rural, din zonele Aghireş-Huedin, Someşu Rece - Măguri Răcătău şi Tarniţa - Mărişel.

„Sunt şi localităţi noi, dar şi localităţi care miercuri au fost realimentate, dar unde întâmpinăm noi probleme din cauza ninsorii căzute”, a precizat aceasta. Ieri dimineaţă, 52 de localităţi din judeţul Cluj au rămas nealimentate cu energie electrică.
Pe de altă parte, circulaţia rutieră este îngreunată şi se desfăşoară în condiţii de iarnă pe 18 drumuri judeţene din Cluj, majoritatea în zona de munte, în urma ninsorilor căzute azi-noapte.

„Se acţionează cu utilaje cu lamă pentru curăţirea zăpezii pe carosabil şi cu auto cu materiale antiderapante pentru combaterea gheţuşului în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulaţie”, a precizat Radu Bica, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Potrivit Regiei Autonome a Drumurilor Judeţene Cluj, sunt afectate sectoare care se întind de la câteva sute de metri la câţiva kilometri pe mai multe drumuri din zona oraşului Huedin, printre care DJ 108C, DJ 764B, DJ 103K, DJ 108K.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite