Vor puncte pentru o iarnă liniştită!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 În meciul din tur, disputat la Alba-Iulia, Steaua s-a impus cu 2-1
În meciul din tur, disputat la Alba-Iulia, Steaua s-a impus cu 2-1

 „U“ Cluj va disputa în această seară, în Ghencea, unul dintre cele mai dificile meciuri ale primei părţi de campionat. Un rezultat bun cu Steaua le-ar asigura „Şepcilor Roşii“ o iarnă liniştită, departe de emoţiile „zonei fierbinţi“ a clasamentului

După o primă parte de campionat în care a reprezentat o surpriză plăcută, „U“ Cluj a ajuns să aibă emoţii în ceea ce priveşte clasamentul. Punctele pierdute pe propriul teren în faţa unor echipe accesibile, precum Victoria Brăneşti, Pandurii sau FCM Târgu-Mureş, au adus echipa antrenată de Ionuţ Badea pe locul 13, iar un eventual eşec diseară, coroborat cu victoria uneia dintre Pandurii sau Urziceni în „derby-ul suferinţei“, care se va disputa tot în această seară, i-ar coborî pe „studenţi“ încă un loc în clasament.

Aflată într-o situaţie grea, Universitatea l-a pierdut în această săptămână şi pe „unicul căpitan“ Zsolt Szilagyi, tocmai când revenise printre titulari şi avusese evoluţii foarte bune. „Sisi“ s-a accidentat la genunchiul drept şi este suspect de ruptură a ligamentelor încrucişate. Mâine, acesta va rămâne la Bucureşti pentru a efectua un RMN, dar cel mai probabil va rata întregul sezon.

Rezultate nefavorabile Universităţii

Elevii lui Ionuţ Badea sunt obligaţi să nu plece învinşi din Ghencea, în condiţiile în care echipe direct angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării, precum Astra, Bistriţa sau Brăneşti, au obţinut câte-un punct în această etapă, deşi fiecare pleca doar cu şansa a doua. Chiar dacă Steaua are un avantaj moral prin remiza cu Liverpool, dar şi prin valoarea superioară a lotului, Ionuţ Badea îşi doreşte un rezultat bun în Ghencea.

„Vom avea un meci dificil, în faţa unui adversar extrem de puternic, dar sper să gestionăm bine complexul de superioritate pe care-l are Steaua prin faima dobândită de-a lungul anilor. Steaua are o calitate individuală a jucătorilor peste medie. Aş fi foarte bucuros cu o victorie, dar vom vedea pe teren ce se va întâmpla“, a declarat Badea. Meciul va începe la ora 20.30 şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite