Vonda Shepard, concert de cinci stele la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vonda Shepard a făcut show la Cluj
Vonda Shepard a făcut show la Cluj

Cântăreaţa americană care a devenit cunoscută graţie serialului „Ally McBeal” a oferit aseară o demonstraţie muzicală de înaltă clasă. Peste 700 de clujeni au retrăit aseară, începând cu ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenţilor o parte din atmosfera celebrului serial „Ally McBeal”, graţie concertului susţinut de cântăreaţa americană Vonda Shepard.

Chiar dacă producţia a făcut furori în anii `90, Vonda Shepard, cântăreaţa din barul unde Ally îşi petrecea serile, nu a reuşit să stârnească interesul masiv al clujenilor, sala unde a avut loc recitalul solistei fiind doar mai bine de jumătate plină.

Interes mai scăzut la Cluj


„La Braşov şi Bucureşti, unde urmează să concerteze Vonda, concertul este sold-out. Ne aşteptam să fie la fel şi la Cluj. Poate evenimentul nu a reuşit să fie suficient de cunoscut în rândul clujenilor”, a explicat Claudiu Stanciu, directorul de comunicare al Artmania, organizatorul evenimentului.
Chiar şi aşa, Vonda Shepard a avut publicul clujean de partea sa, încă de la primele melodii interpretate pe scena Casei de Cultură a Studenţilor, graţie naturaleţii, simplităţii, dar şi a calităţii actului artistic.

„Am făcut un slalom pe aeroportul din Bucureşti, cu copilaşul meu după mine, unde am făcut escală, ca să pot ajunge la Cluj. Sunt foarte bucuroasă că am ajuns aici. Sunteţi nişte scumpi”, le-a spus Vonda Shepard clujenilor care au ţinut ritmul la fiecare piesă interpretată de solistă. Artista a recreat perfect atmosfera specifică Americii anilor `90.

Instrumentişti de cinci stele pentru Vonda

Atmosfera a fost „timidă” în debutul concertului, asta şi din cauza faptului că Vonda a ales să cânte la pian melodii mai puţini cunoscute, de pe cel mai recent album al ei, „From the Sun”, de un elitism muzical care a surprins o mare parte din public. „Ştiam că e bună, e muzica adolescenţei mele, dar nu mă aşteptam să facă, ce face cu vocea şi să sune atât de bine şi complex”, a declarat Dana Maria Borza, o clujeancă de 30 de ani, care a participat la concert.

Vonda a „aliniat” la Cluj trei instrumentişti de cinci stele, chitaristul James Ralston a cântat ani buni alături de Tina Turner, basistul Jim Hanson i-a acompaniat pe Johnny Cash şi Bruce Springsteen, iar  bateristul Matt Chamberlain a cântat cu Tori Amos.

„Bis” de două ori

Atmosfera a explodat la final, odată cu primele acorduri ale celebrelor „Tell him” sau „Hooked on a feeling”, când clujenii s-au ridicat de pe scaune, invitaţi fiind la dans. Artista a fost solicitată pentru un „bis” de două ori, depăşind cu aproape o jumătate de oră durata programată a concertului. Vonda Shepard a oferit ulterior, minute în şir, autografe publicului, în holul Casei de Cultură a Studenţilor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite