Voltaj şi Ducu Bertzi colindă în Piaţa Unirii din Cluj (Recomandări de weekend)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Goia (Voltaj)
Călin Goia (Voltaj)

Târgul hand-made „Crăciun cu stil”, expoziţia „Detaliile încep păşind”, unde îşi prezintă lucrările 25 de artişti contemporani români, dar şi concertele trupei Voltaj şi Ducu Bertzi din centrul oraşului sunt câteva din evenimentele principale ale acestui weekend.

„Detaliile încep păşind”

Expoziţia cu vânzare „Detaliile încep păşind” va avea loc mâine, începând cu ora 18.00, la Maisson Maitresse Store, Str. Samuil Micu nr.4, Cluj şi prezintă lucrările a 25 de artişti contemporani români, printre care şi cele ale fotografului Adevărul, Lucian Muntean. Expoziţia va fi deschisă până pe 20 ianuarie 2011. „Expoziţia este o rară ocazie de a intra în contact cu o selecţie de artişti contemporani din mai multe generaţii, recunoscuţi pe plan internaţional”, susţin organizatorii.

Târg de cadouri hand-made

Clujenii aflaţi în căutare de cadouri inedite, pot achiziţiona unul la Târgul hand-made „Crăciun cu stil”. Evenimentul se va desfăşura mâine şi duminică, între orele 10.00 şi 18.00, la Turnul Croitortorilor.  Aici amatorii de shopping pot găsi bijuterii, decorațiuni, accesorii, cosmetice și dar şi piese vestimentare. La târg vor participa peste 20 de expozanţi.

Voltaj şi Ducu Bertzi colindă în centru

Clujenii pot urmări în acest weekend, în cadrul Târgului de Crăciun, o serie de concerte live. Atmosfera din Piaţa Unirii va fi încălzită mâine, de la ora 18.30, de trupa clujeană Voltaj. Duminică, de la aceaşi oră, solistul de muzică folk Ducu Bertzi va susţine un concert de colinde, pe scena amplasată în Piaţa Unirii. Intrarea la toatele evenimentele Târgului de Crăciun este liberă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite