Viorel Hizo înainte de meciul cu CFR: „Războiul cu Lopez Caro a lăsat urme“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo e decis să nu mai tolereze nici un act de indisciplină la echipă
Viorel Hizo e decis să nu mai tolereze nici un act de indisciplină la echipă

Revenit pentru a treia oară pe banca moldovenilor, Viorel Hizo spune că a găsit un lot valoros, dar cu moralul la pământ. „Dulăul“ se va baza în continuare pe cei doi spanioli care au rămas la echipă, Campano şi Rivas. Primul, cel mai hulit fotbalist de către Porumboiu, ar putea fi titular azi, cu CFR.

Pentru prima dată după multe etape, la Vaslui e linişte înaintea unui meci de campionat. Adrian Porumboiu a scăpat de Lopez Caro şi l-a readus la echipă pe Viorel Hizo. „Am găsit un lot excelent, dar majoritatea fotbaliştilor erau marcaţi din cauza războiului dintre Caro şi Porumboiu. Avem o echipă destul de valoroasă, însă sunt nemulţumit din cauza accidentărilor. Şi-a revenit Sînmărtean, însă nu mă pot baza pe opt jucători foarte buni, printre care şi Pancu, Milanov, Gerlem şi Hugo Luz. Contra CFR-ului va fi o partidă echilibrată, dar avantajul nostru este că jucăm acasă", a afirmat „Dulăul", cunoscut ca un antrenor de „vreme rea". „Am fost la nouă echipe pănă acum şi la majoritatea patronii m-au rechemat când a fost mai dificil. Asta înseamnă că sunt un profesionist", s-a lăudat tehnicianul de 63 de ani.

Hizo se va baza în continuare şi pe cei doi spanioli aduşi de Lopez Caro. Potrivit lui Adrian Porumboiu, salariile acestora pot fi dublate până la finalul sezonului în funcţie de minutele jucate. „Campano poate evolua atât mijlocaş dreapta, cât şi fundaş dreapta. Cât timp aceşti jucători sunt în lot, eu am să-i folosesc. O să vedeţi mâine (n.r. - azi) dacă o să joace", ne-a spus antrenorul care se află la al treilea mandat pe banca Vasluiului.

Staff 100% românesc

După plecarea spaniolilor Lopez Caro (antrenor principal), secunzilor Maqueda şi Cedric, Porumboiu a adus la FC Vaslui doar tehnicieni români. Viorel Hizo îl va avea ca secund pe fostul jucător al lui Dinamo, Ciprian Danciu, preparatorul fizic va fi Dorin Zotincă, iar antrenorul cu portarii a fost desemnat Ioan Mangeac. „Nu pot spune că vom face minuni, însă vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a readuce echipa acolo unde îi este locul, adică în fruntea clasamentului", a adăugat Hizo.

"Patronul nu mi-a impus niciun obiectiv, însă Vasluiul poate să revină în lupta pentru titlu."
Viorel Hizo antrenor FC Vaslui

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite