Viorel Hizo: „Mai puteam marca, dar ne-am relaxat pe final. Mă aşteptam să câştigăm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo e decis să nu mai tolereze nici un act de indisciplină la echipă
Viorel Hizo e decis să nu mai tolereze nici un act de indisciplină la echipă

Antrenorul celor de la FC Vaslui, Viorel Hizo, i-a administrat o lecţie de tactică omologului său Sorin Cîrţu în meciul de aseară. Elevii săi şi-au crat o sumedenie de ocazii şi au marcat de cinci ori în poarta campioanei

Viorel Hizo a declarat la finele partidei că meritul este al jucătorilor, el nefăcând altceva decât să-i lase să joace. Acesta se bucură că jucătorii au regăsit plăcerea de a juca fotbal şi le-a revernit zâmbetul:

„Toţi jucătorii au făcut un joc bun, joc care ne obligă să avem rezultate pe viitor. CFR, echipa care a câştigat cupa şi campionatul, trebuia să ne aşteptăm la ce era mai greu. Astăzi s-a văzut bucuria jucătorilor de a juca fotbal. Nu am făcut nimic altceva decât să-i las să joace. Şi-au luat revanşa după finala de cupă pierdută.Eu mă aşteptam să câştigăm, dar poate nu atât de clar.

Puteam să înscriem şi mai mult, dar să ne mulţumim cu ce ne-a ieşit. Trebuie să ne ţinem jucătorii cu picioarele pe pământ. Mâine la 11 avem deja antrenament. Am găsit jucători cu experienţă cu jucători cu bagaj foarte bun. Să înscrii 5 goluri cu CFR este performanţă. Am primit două goluri pe fondul unei relaxări. Nu este permis acest lucru, o să discutăm pe fondul ăsta. cel mai important e că jucătorii au inceput să zâmbească", a spus Hizo la finalul partidei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite