Viorel Hizo: „Dacă nu batem pe Fortuna Covaci, putem pleca la Stalingrad“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al Universităţii Cluj, Viorel Hizo, a declarat astăzi că presiunea este în acest moment pe umerii jucătorilor, care nu au mai câştigat demult. Acesta spune că în cazul în care echipa nu va reuşi să câştige sâmbătă, promovarea va fi doar un vis îndepărtat

În acest moment, în lotul Universităţii există o atmosferă de neîmplinire, din cauza lipsei de rezultate, a dezvăluit Viorel Hizo. „Dulăul“ consideră că două victorii consecutive ar schimba complet jocul echipei, care s-ar apropia de locurile de promovare. Cu Dolha, Ionescu şi Unguruşan accidentaţi şi Machado incert, clujeniii vor întâlni sâmbătă, de la ora 11.00 pe Fortuna Covaci.

„Sper ca echipa să aibă concentrarea necesară şi să obţină prima victorie, pentru că avem mare nevoie de ea. La antrenamente, jucătorii au o atitudine normală, dar problema apare la meciuri. Şansele la promovare au scăzut cu 20% după rezultatele din etapa trecută, dar ele există. Dacă nu-i batem nici pe ăştia, putem pleca toţi la Stalingrad", a spus acesta.

De asemenea, antrenorul a comentat şi ultimele zvonuri, conform cărora unii jucători dintre cei care au fost înlăturaţi ar fi jucat la pariuri sportive, acesta a fost ferm:

„Dacă jucătorii de la Universitatea ar juca la pariuri, ar trebuie să dispară cu totul din România. Sunt jucători nemulţumiţi în lot, pentru că cei care nu joacă, nu pot fi mulţumiţi. De asemenea, un jucător adevărat nu se poate gândi la bani atunci când intră pe teren. Mie patronul nu mi-a spus niciodată în viaţa mea pe cine să bag în echipă şi nu o face nici acum", a spus acesta. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite