Vioara la care cântă Alexandru Tomescu, păzită de o armată de bodyguarzi la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru gărzi de corp nu au scăpat din ochi o clipă celebra vioară Stradivarius Elder-Voicu din 1702, la care cântă violonistul Alexandru Tomescu. Aceştia l-au însoţit pe violonist chiar şi în cabina unde acesta s-a încălzit.

Celebrul violonist Alexandru Tomescu a electrizat la Opera Română o sală întreagă, unde a susţinut un recital de excepţie în cadrul Galei Laureaţilor a Balului Operei. Muzicianul a cântat timp de peste o oră la vioara Stradivarius Elder-Voicu 1702, care a aparţinut cunoscutului violonist Ion Voicu.

Valorosul instrument a beneficiat la Cluj de măsuri de protecţie asemenătoare celor de care se bucură şeful statului sau premierul României. Patru gărzi de corp nu au scăpat din ochi o clipă celebra vioară.



"Cei patru agenţi de pază nu au scăpat din ochi vioară, au venit cu Alexandru Tomescu la Cluj şi au stat cu el chiar şi în cabină", a declarat Matei Miko, producătorul general al Balului Operei. Cei patru bodyguarzi au păzit vioara şi pe parcursul concertului, din culise. Alexandru Tomescu a fost acompaniat pe scenă de pianistul Toma Popovici.



În cadrul Galei au mai cântat soprana Felicia Filip, dar şi preotul Ciprian Pop.

image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite