Vin banii! 1,8 milioane de lei de la Guvern, pentru centura Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bugetul Ministerului Transporturilor a fost suplimentat de Guvern cu 1,8 milioane de lei, pentru despăgubirea proprietarilor de terenuri afectate de lucrările la varianta de ocolire Cluj Nord-Est.

Banii vor fi alocaţi din Fondul de Rezervă aflat la dispoziţia Guvernului, conform unei hotărâri aprobate în şedinţa de miercuri a Executivului. „Fondurile sunt destinate acordării de despăgubiri proprietarilor de terenuri de pe traseul variantei de ocolire Cluj Nord-Est, care nu au primit încă aceste sume. Este vorba despre 109 proprietăţi", se arată într-un comunicat transmis de Guvern.

Potrivit sursei citate, suma va fi suplimentată, dacă va fi necesar, după realizarea documentaţiilor topo-cadastrale şi a rapoartelor de evaluare, informează Mediafax.

În urmă cu două săptămâni, premierul Emil Boc a inspectat stadiul lucrărilor la varianta de ocolire nord-est a municipiului Cluj-Napoca şi a dat asigurări că lucrările vor fi terminate până la începutul lunii iulie.

Premierul a prezentat atunci lista persoanelor care vor fi despăgubite şi care au terenuri pe traseul variantei şi le-a spus unor proprietari prezenţi că îşi vor primi banii în următoarele zece zile.

Varianta de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relaţia nord-est are o lungime de trei kilometri, costurile lucrărilor ridicându-se la 26,6 milioane de lei. Lucrarea este realizată în proporţie de 92%. Lucrările la varianta de ocolire nord-est a municipiului Cluj-Napoca au început în 2006.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite