Cluj: Viitorul complex sportiv din Cluj, centru naţional olimpic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Viitorul complex sportiv din Cluj, centru naţional olimpic
Cluj: Viitorul complex sportiv din Cluj, centru naţional olimpic

Consiliul Judeţean Cluj a început demersurile pentru ca viitorul complex sportiv din jurul stadionului „Ion Moina” din municipiul Cluj-Napoca să devină un centru naţional olimpic, al doilea din România, după Bucureşti.

„Am început demersurile pentru realizarea la Cluj a unui complex naţional olimpic care va cuprinde stadionul, viitoarea sală polivalentă, actuala Sală a Sporturilor, Parcul sportiv «Iuliu Haţieganu», şi am solicitat Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) şi Ministerului Tineretului şi Sportului cuprinderea viitorului complex în lista naţională a complexelor destinate sportului”, a afirmat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Preşedintele CJ Cluj a explicat că în urma primirii acestui statut, viitorul complex ar putea beneficia de finanţare din partea CNI în sumă „de circa 30 de milioane de euro”.

Preşedintele CJ Cluj a explicat că din viitorul complex sportiv va face parte şi turnul multifuncţional de lângă stadionul „Ion Moina”, care va cuprinde săli de conferinţe, de primire şi cazare a delegaţiilor sportive, restaurante.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite