Victorie superbă a Universităţii, care revine în coasta liderului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj a reuşit o victorie superbă, scor 2-0, pe teren propriu, împotriva liderului Seriei B din Liga a II-a, FC Argeş. Valentin Lemnaru a semnat ambele goluri ale victoriei „Şepcilor Roşii”, într-un meci care a umplut până la refuz stadionul „Clujana”

Mult timp au trebuit să aştepte pătimaşii suporteri ai „Şepcilor Roşii” pentru a asista la un joc atât de bun al favoriţilor, tocmai în faţa principalei candidate la promovarea în prima ligă. Aproximativ 4000 de suporteri s-au îngrămădit pe micuţul stadion unde „U” s-a refugiat după demolarea arenei „Ion Moina” şi au creat o atmosferă splendidă, care a dus echipa spre o victorie extrem de importantă în cursa pentru revenirea în primul eşalon, după doi ani. Iacob a arătat intenţiile echipei sale încă de la început, trasorul său de la 30 de metri trecând puţin pe lângă buturile lui Boşneag.

Popa a prefaţat meciul superb pe care l-a reuşit încă din minutul 15, când a ameţit apărarea piteşteană şi a şutat, dar goal-keeperul argeşean a fost la post. Machado a trimis mingea în poartă, dar golul a fost anulat pentru un henţ al brazilianului. Minutul 22 avea să aducă şi deschiderea scorului, după o combinaţie excelentă între Machado şi Iacob, care a adus mingea la Lemnaru, iar atacantul nu l-a iertat pe Boşneag, după ce în prealabil a preluat calm, pe lângă cei doi fundaşi centrali ai piteştenilor. În replică, play-makerul trupei lui Ionuţ Badea, Iulian Tameş, a trimis o pasă superbă în adâncime, la Dulcea, care a prelungit la Voiculeţ, iar Szilagyi încheiat faza.

Popa, vitezistul „alb-negrilor"


Fără îndoială cel mai bun fotbalist al „Şepcilor Roşii” în partida de astăzi, alături de Lemnaru, marcatorul celor două goluri, a fost Adrian Popa, care i-a ameţit pe fundaşii oaspeţilor. Cursele sale pe partea dreaptă a terenului, dar şi recuperările în propria jucmătate au contribuit decisiv la victorie. Machado a fost aproape de 2-0 după o fază frumoasă a lui Lemnaru pe partea dreaptă, dar execuţia sa, din plonjon, a trecut puţin pe lângă. La pauză, Cristi Dulca a mutat prin introducerea lui Dolha în locul lui Iacob, şters în prima parte, iar jocul a devenit mai consistent la mijlocul terenului.

Minutul 54 a adus şi cea de-a doua reuşită a lui Lemnaru, care a fructificat o pasă a lui Dolha şi a adus liniştea pe „Clujana”. În ultimele minute, clujenii au mizat pe contraatacuri tăioase, iar Popa şi Machado au fost aproape de a puncta. În urma rezultatului, Universitatea s-a apropiat la numai două puncte de liderul seriei, FC Argeş.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite