Victorie lejeră cu ultima clasată! Mulţescu: „N-am înţeles arbitrajul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a învins fără emoții, cu 2-0, ultima clasată din Liga I, Sportul Studențesc. Elevii lui Minteuan au deschis scorul prin Bastos, iar Mureșan a închis tabela în repriza secundă.

Deși au împărțit 2000 de bilete gratuite la Tribuna a II-a studenților, cei de la CFR nu au avut parte decât de o asistență de 3000 de spectatori. Minteuan a trimis o formulă ofensivă în teren, cu Bastos, Kone și Bud în atac, iar CFR a condus ostilitățile încă de la început. Bud a dat tonul ratărilor în minutul 17, când a trimis în plasa laterală din poziție bună, de la 15 metri lateral dreapta.

Bastos a deschis scorul după trei minute la o fază pornită de la Gabi Mureșan, care a trimis un șut puternic de la 25 de metri, respins în față de Niculescu. În partea secundă, Sportul a jucat mai curajos, dar și elevii lui Mulțescu s-au întrecut în ratări. Primul a fost Curelea, care a trimis pe lângă din poziție favorabilă, iar apoi Ferfelea și Bălan au ratat de puțin ținta.

De partea cealaltă, șutul lui Bastos din unghi a fost respins în corner de portarul oaspeților, iar Gabi Mureșan a marcat în minutul 56 din trei metr,i după o nouă respingere în față a lui Niculescu. Accidentat la claviculă, goal-keeperul “studenților” a plecat direct spre ambulanță și în locul său a intrat Viciu. Spre final, clujenii au redus turația și au oferit Sportului câteva șanse de a marca, nefructificate, însă. Scor final 2-0 și CFR continuă să spere la un loc de Europa League.

„Am jucat ofensiv, cu două vârfuri, am vrut să batem la Cluj! Am ratat mult, însă am şi luat primul gol contrar cursului jocului. În partea a doua, 15-20 de minute, am fost periculoşi, dar ne-a lipsit ultima execuţie. CFR are jucători de milioane de euro care şi-au dovedit valoarea. Mureşan e incredibil, trage la poartă, dă cu capul. N-a fost henţ la Maxim în faza în care s-a bătut lovitura liberă a lui Mureşan la primul gol. Cadu i-a făcut lui Truţă ca la K1, dar centralul nu i-a dat nimic. Eu n-am înţeles arbitrajul de astăzi!", a spus Mulţescu.

2-0

CFR Cluj: Claro - Maftei, Cadu, Diogo, Panin - Kivuvu, G. Mureşan, Peralta (Batin 79), E. Kone (Nicoară 67) - Bastos - Bud (Hora 67). Antrenor: Alin Minteuan

Sportul Studenţesc
: V. Niculescu (Viciu 64) - Farmache, Patriche, D. Lung, Maxim - Ferfelea, Lungu (Cheţan 46), Ghinga, T. Bălan, L. Dobre (Truţă 46), Curelea.
Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Goluri: Bastos 20, G. Mureşan 57
Stadion „Dr. Constantin Rădulescu": 3.000
Arbitru: Florin Marcu

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite