Viceprimarul Radu Moisin a împrumutat de la prieteni şapte maşini într-un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viceprimarul Radu Moisin, susţinut de PDL pentru a obţine postul de primar intermar al Clujului, a condus într-un an şapte maşini luate cu împrumut de la diverşi prieteni.

Problemele cu maşinile viceprimarului au ajuns în atenţia opiniei publice anul trecut, când Radu Moisin a fost acuzat că a condus o limuzină Audi A6, care ar fi aparţinut anterior firmei Rosal, câştigătoare a licitaţiei pentru ridicarea gunoiului menajer din oraş. Preşedintele comisiei de licitaţie pentru respectivul contract a fost chiar Moisin.

Maşina a ajuns în proprietatea unui apropiat de-al lui Moisin, dar a fost condusă de viceprimar, care spune că nu a ştiut că Audi aparţinuse firmei de salubritate. "Am renunţat să-l mai conduc cu mult înainte de apariţia în presă a primului articol. Am renunţat datorită faptului că autoturismul s-a aflat mai mult în service datorită stării tehnice proaste, aflând la service că a fost grav accidentat anterior să-l conduc eu", a declarat Radu Moisin.

El susţine că Audi A6 nu a fost singura maşină pe care a împrumutat-o de la prieteni. "După vânzarea unui autovehicul proprietate personală, am condus şapte maşini cu titlu de împrumut de la prieteni, precum Fiat Doblo, Dacia Logan, Toyota Rav4, Renault Megane, BMW 320 model vechi, Volkswagen Passat, precum şi autoturismul Audi A6 la care faceţi referire, vechi de 7 ani la data respectivă şi având peste 200.000 de kilometri la bord. După ce am condus toate aceste autovehicule, m-am decis să achiziţionez un autovehicul Ford Mondeo la mâna a doua, cu 103.000 kilometri la bord", a mai declarat Radu Moisin pentru "Adevărul".

Potrivit declaraţiilor de avere, în 2008, când a fost ales consilier local pe listele PDL, Radu Moisin avea două maşini: o Dacia 1310, fabricată în 1988, şi un Fiat Punto, din 2001. Fiatul dispare din declaraţia de avere a lui Moisin în 2010, iar un an mai târziu apare trecut Fordul Mondeo, fabricat în 2006.

Viceprimarul Radu Moisin este candidatul susţinut de PDL pentru postul de primar interimar al municipiului Cluj-Napoca, după ce Sorin Apostu a fost arestat preventiv pentru luare de mită în formă continuată.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite