Vicecampioana Italiei a aterizat la Cluj (Galerie Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii romani s-au grăbit spre autocar, fără a da declaraţii
Jucătorii romani s-au grăbit spre autocar, fără a da declaraţii

Delegaţia vicecampioanei Italiei, AS Roma, a sosit la Cluj, în vederea ultimei partide din grupa E a Champions League. Lotul de 23 de jucători şi stafful tehnic, au aterizat în jurul orei 13 şi 15 minute, iar apoi s-a deplasat la City Plazza stabilimentul unde romanii vor fi cazaţi până joi

Romanii au ajuns la Cluj, unde vor rămâne până joi, în jurul orelor amiezii. Deşi meciul nu este de o însemnătate prea mare pentru ei, fiind deja calificaţi în primăvara Champions League, deoarece şansele la Basel să reuşească mai mult de un egal pe terenul celor de la Bayern sunt infime, italienii iau meciul în serios, motiv pentru care antrenorul Claudio Ranieri a deplasat un lot de 23 de jucători.

Roma la Cluj

Din delegaţie au lipsit doar Simone Perotta şi John Arne Riise, neincluşi în lot. Jucătorii nu au dorit să facă declaraţii presei, motivând că nu au dreptul să vorbească decât în conferinţele de presă.

Roma la Cluj

Superstarul Francesco Totti a fost cel mai solicitat pentru autografe de cei câţiva zeci de simpatizanţi prezenţi în aeroport. Grăbit, Totti i-a refuzat elegant pe mulţi dintre ei, dar în cele din urmă a cedat la insistenţele a doi tineri.

Roma la Cluj

AS Roma se va caza la hotelul City Plaza, al doilea stabiliment de cinci stele din oraş, după ce la ultima lor vizită la Cluj, în urmă cu doi ani, a preferat Opera Plaza. Romanii au rezervat în total 40 de camere pentru cele două zile şi jumătate de şedere la Cluj.

Roma la Cluj

Meciul nu mai are nicio miză pentru cele două echipe, ierarhia grupei E fiind stabilită încă din urmă cu două săptămâni, când CFR a pierdut la Basel iar Roma a învins pe propriul teren pe Bayern Munchen.

Roma la Cluj

Aproximativ 350 de fani ai vicecampioanei Italiei şi-au anunţat prezenţa la meci, dar marea lor majoritate va sosi pe parcursul zilei de mâine în oraşul de pe Someş.

Roma la Cluj

De partea cealaltă, clubul CFR a anunţat că toţi abonaţii de la Tribuna a II-avor avea acces gratuit la partida de mâine seară.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite