Vezi o GALERIE FOTO cu vedetele lui Schalke 04 la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua va întâlni în această seară, la ora 22.00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“ din Cluj, pe Schalke 04, în meciul inaugural al grupei J din Europa League. Vedetele pregătite de Ralf Rangnick au ajuns la Cluj aseară în jurul orei 18.00, apoi au efectuat antrenamentul oficial.

În aeroport, jucătorii nu au dorit să ofere declaraţii presei, dar Raul nu a scăpat de câteva zeci de fani care s-au înghesuit să ia un autograf şi să se pozeze cu superstarul care este o adevărată legendă pentru Real Madrid. De asemenea, românul Ciprian Marica a fost o altă ţintă a fanilor prezenţi la aterizarea echipei.

Rezervă de lux la VfB Stuttgart, fotbalistul român al lui Schalke încasează 2,5 milioane de euro pe sezon, în timp ce jucătorii convocaţi de Levy câştigă împreună circa 2,4 milioane de euro. După o perioadă neagră la VfB Stuttgart, Ciprian Marica n-a reuşit până acum să se impună nici la Schalke 04. Cei drept, concurenţii săi pe post se numesc Raul, Huntelaar şi Farfan.

Atacantul de 26 de ani a jucat doar şase meciuri pentru formaţia din Gelsenkirchen (patru în Bundesliga şi două în Liga Europa, fără a fi vreodată titular) şi n-a reuşit încă să spargă gheaţa marcând vreun gol. În plus, mai mult ca sigur, şi în seara aceasta, Marica va fi doar rezervă împotriva Stelei. Cu toate acestea, la statutul vârfului de la Schalke aspiră toţi fotbaliştii Stelei.

Cu un salariu de 2,5 milioane de euro pe an, Ciprian câştigă mai mult decât o face întreg lotul pe care Levy îl va convoca pentru duelul cu Schalke. Cu excepţia portughezului Geraldo, a cărui leafă anuală ajunge la 300.000 de euro, atât titularii, cât şi rezervele roş-albaştrilor încasează un salariu de doar 120.000 de euro pe sezon, conform plafonului stabilit de finanţatorul clubului. Asta în condiţiile în care Gigi Becali se laudă că Steaua este cea mai bogată echipă din România.

Jucătorii lui Schalke 04 au părut extrem de relaxaţi după sosirea la Cluj

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE FOTOGRAFII CU SCHALKE

Cei de la Schalke nu au niciun fel de secrete tactice înaintea meciului din această seară, cu Steaua. Tehnicianul nemţilor, Ralf Rangnick, a surprins aseară, când a anunţat că antrenamentul este deschis reprezentanţilor mass-media şi spectatorilor pe întreaga sa durată, chiar dacă de obicei acest lucru este permis doar în primele 15 minute. După obişnuitele exerciţii de stretching, neamnţul şi-a împărţit jucătorii în două echipe care au jucat un meci pe o jumătate de teren. Apoi, în această dimineaţă, Schalke a mai efectuat un antrenament, la baza sportivă „CUG“.

După ce marţi s-au vândut peste 8.000 de bilete pentru partida din această seară, ieri situaţia s-a schimbat radical. Doar maximum 4.000 de fani şi-au mai procurat bilete, principala problemă fiind preţul ridicat. Cel mai probabil, la ora meciului, în tribune vor lua loc în jur de 15.000 de  fani, urmând ca peluzele să fie pline.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite