Vezi în ce străzi bagă bani Clujul pentru asfaltare (DESCARCĂ LISTA)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria va investi 130 de milioane de lei în acest an pentru a demara două noi programe de asfaltare a străzilor: „120 de străzi” şi respectiv „300 de străzi şi alei între blocuri”. Municipalitatea a început în această săptămână lucrările pe aleile din zonele Plopilor, Arieşului, Brâncuşi - Alverna.

Cele două programe vor acoperi o suprafaţă totală de un milion metri pătraţi, astfel:

1. Programul „120 de străzi” (lista anexată) va avea drept ţintă o suprafaţă de peste 500.000 mp şi o lungime de peste 48.000 metri liniari.

De asemenea, Primăria îşi propune să intervină în câteva zone, cum ar fi intrările în oraş, Oaşului, Calea Turzii, Borhanciului. De asemenea, străzi cu probleme cum sunt Măceşului - Mihai Românul; Romul Ladea. De asemenea, în centru, străzile din zona Pieţei Muzeului. Un total de 122 de străzi.

2. Programul „300 de străzi şi alei între blocuri” (versiune: străzi, alei şi parcări între blocuri) se va desfăşura tot pe aproximativ 500.000 mp, cu o lungime estimată de peste 55.000 metri liniari.

Unele dintre străzile şi aleile pe care se va lucra au fost construite practic odată cu vechile cartiere ale oraşului şi nu au fost modernizate niciodată.

Descarcă lista străzilor şi lista aleilor care vor fi asfaltate.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite