Vezi cu cine vor juca CFR şi „U“ în cantonamentul din Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atât Universitatea, cât şi CFR, au ales căldura din Turcia
Atât Universitatea, cât şi CFR, au ales căldura din Turcia

Atât Universitatea Cluj, cât şi CFR şi-au stabilit adversarii pentru partidele amicale pe care le vor disputa în cantonamentul din Turcia. Cel mai tare amical va fi cel dintre CFR Cluj şi Litex Loveci

La fel ca în ultimii ani, majoritatea echipelor din prima ligă au ales să-şi efectueze stagiile de pregătire în „semilună“, datorită condiţiilor excelente de pregătire pe care le oferă. Universitatea Cluj se va reuni în data de 7 ianuarie, iar în data de 18 va pleca în primul cantonament, în Antalya. Echipa lui Ionuţ Badea îşi cunoaşte deja patru dintre adversarele pe care le va întâlni.

Litex Loveci, cel mai tare adversar pentru CFR

Astfel, „Şepcile Roşii“ vor da piept în 27 ianuarie cu FC Zestafoni, din Georgia, două zile mai târziu îi vor întâlni pe austriecii de la Wienner Neustadt, ca în 2 februarie adversarul să fie NK Varteks din Croaţia. În ultima partidă de verificare, în 8 februarie, „alb-negri“ se vor duela cu Polonia Bytom. De asemenea, CFR Cluj îşi cunoaşte deja cinci adversari. Astfel, echipa pregătită de Alin Minteuan va da piept cu olandezii de la FC Horst (22 ianuarie), Rosko Ried din Austria (1 februarie), NK Koper din Slovenia (4 februarie) şi croaţii de la NK Rijeka (7 februarie).

Acestora li se va adăuga un amical cu Litex Loveci, cel mai tare adversar pe care-l vor întâlni „vişiniii“ în primul cantonament. Meciul se va disputa pe 9 februarie. După un periplu în ţară de câteva zile, ambele echipe se vor întoarce în Turcia, pentru al doilea cantonament al iernii, echipele pe care le vor întâlni fiind deocamdată necunoscute.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite