Vezi ce spitale lucrează de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească şi spitalicească este asigurată în permanenţă în perioada sărbătorilor de iarnă în toate spitalele publice, pentru toate specialităţile medico-chirurgicale şi stomatologice. 

În municipiul Cluj-Napoca, toate spitalele publice au serviciul de urgenţă asigurat prin gardă permanentă. Pentru populația adultă, urgențele medico-chirurgicale se vor adresa Unității de Primire Urgențe din Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, str. Clinicilor nr. 3-5, iar pentru copii la Unitatea de Primire Urgențe din Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca de pe strada Moților nr. 68.

În restul județului, respectiv în Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Huedin, serviciile de urgenţă sunt asigurate prin compartimentele de primiri urgențe, respectiv, prin camerele de gardă ale spitalelor.

Asistenţa medicală de urgenţă stomatologică funcţionează pentru adulți şi copii, în permanenţă, pe toată această perioadă, în Cluj-Napoca, pe strada Cardinal Iuliu Hossu nr. 37.

Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Cluj funcţionează în regim de permanenţă şi poate fi apelat la numărul de telefon 112.

La sediul DSP va funcţiona, în toată această perioadă, Serviciul de Permanenţă care poate fi apelat la telefon 0264-433645 și fax 0264-530388.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite