Vezi ce funcţii politice are primarul Sorin Apostu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Apostu, primarul Clujului
Sorin Apostu, primarul Clujului

Primarul Clujului, Sorin Apostu este din aprilie 2011 preşedintele organizaţiei municipale a PDL. Edilul ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PDL. De profesie, primarul Clujului este profesor universitar titular la Univeritatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

Sorin Apostu s-a născut la data de 8 februarie 1968, în Focşani, judeţul Vrancea, este căsătorit şi are doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 11 ani. Este licenţiat al Facultăţii de Medicină Veterinară, din cadrul Universităţii  de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Bucureşti.

Edilul şef este doctor în medicină veterinară, specializarea tehnologia şi expertiza alimentelor şi licenţiat în Comunicare şi relaţii publice, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative.

Este profesor universitar titular din 2007 la Catedra Tehnologia prelucrării produselor agricole, Facultatea de Agricultură, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

Primarul este şi autorul a 20 cărţi de specialitate şi manuale universitare. A fost  Director adjunct al Direcţiei Sanitar - Veterinare Cluj în perioada 1998-2001, directorul tehnic al Primariei Cluj-Napoca între 2004 şi 2008.

A fost ales consilier local, iar în iunie 2008 a devenit viceprimar al municipiului Cluj-Napoca. În urma alegerilor din februarie 2009, a fost ales primarul municipiului Cluj-Napoca. Primarul Sorin Apostu are 6 hectare de teren cumpărate în Vălureni în judeţul Mureş.
Sorin Apostu este din aprilie 2011şi preşedintele PDL Cluj-Napoca şi vicepreşedinte al PDL Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite