Veşti bune: Campanie de angajări la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concernul Ranbaxy va menţine Cluj-Napoca drept cartier general în ceea ce priveşte organizarea activităţilor destinate pieţelor regionale şi va declanşa, anul viitor, o campanie masivă de angajări pentru a susţine extinderea operaţiunilor în municipiu.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Primăria Cluj-Napoca la finalul unei întrevederi a primarului Sorin Apostu cu reprezentanţi ai Ranbaxy, în perioada următoare se va ajunge la SC Terapia SA, producător de medicamente care face parte din concernul Ranbaxy, la o creştere a numărului de angajaţi cu circa 30 de persoane înalt calificate.

Clujul - cartier general

„Arun Sawhney, managing director al Ranbaxy Laboratories Limited, a dorit să îi transmită în mod oficial primarului Sorin Apostu decizia Consiliului de Administraţie al companiei de a menţine Cluj-Napoca drept oraşul - cartier general al concernului în ceea ce priveşte organizarea activităţilor destinate pieţelor regionale. Totodată, compania va continua procesul de extindere a activităţilor, fapt care va duce în perioada imediat următoare la o creştere a numărului de anagajaţi de la Terapia SA cu circa 30 de persoane înalt calificate, iar în 2011 la o campanie masivă de angajări pentru a susţine extinderea operaţiunilor la Cluj-Napoca", se arată în documentul citat.

Singura fabrică de medicamente din Cluj, Terapia, unul dintre brandurile clujene de tradiţie, a fost cumpărată în urmă cu câţiva ani de către unul dintre cei mai mari producători din lume, concernul Ranbaxy.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite