Vânzările cărţilor lui IPS Bartolomeu au crescut cu 50% după moartea acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biblia tradusă de IPS Bartolomeu şi volumul de "Memorii" al acestuia au înregistrat, în ultimele zile, o creştere cu peste 50 la sută a vânzărilor, la magazinul de cărţi şi obiecte bisericeşti al Mitropoliei Clujului, situat în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Vânzătorul magazinului de cărţi şi obiecte bisericeşti al Mitropoliei Clujului a declarat că s-a înregistrat o creştere a vânzărilor începând cu luna ianuarie, când IPS Bartolomeu a fost transportat la un spital din Viena.

"Am înregistrat în ultimele zile o creştere a vânzărilor la Biblia tradusă de IPS Bartolomeu şi la volumul său de «Memorii», cu circa 50 la sută faţă de anul trecut. Vânzările au început să crească luna trecută, când s-a aflat că Mitropolitul a fost internat la Viena", a spus vânzătorul.

Potrivit acestuia, Biblia costă 70 de lei sau 110 lei, exemplarul cu cotor aurit, iar "Memoriile" costă 68 de lei. În magazinul Mitropoliei Clujului se oferă spre vânzare mai multe volume scrise de IPS Bartolomeu, printre care unul de poezii şi două de teatru. De asemenea, Mitropolia a pus în vânzare postere cu fotografia IPS Bartolomeu, la un preţ de cinci lei bucata.

Mitropolitul Clujului, IPS Bartolomeu, care se afla internat într-o rezervă specială a Secţiei de Terapie Intensivă din cadrul Clinicii de Chirurgie nr. I din Cluj-Napoca, a murit luni. Acesta va fi înmormântat mâine.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite