Valentin Lemnaru, împrumutat de „U“ Cluj : "Pandurii e o echipă unită"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Valentin Lemnaru, împrumutat de la formaţia Universitatea Cluj, a declarat, marţi, că a venit la Pandurii Târgu Jiu pentru a ajuta echipa.

"Nu ştiu exact ce s-a întâmplat acolo, eu îmi doream să continui cu U Cluj, dar domnul Badea are alte opţiuni şi normal că a trebuit să plec. Mă bucur că am venit la o echipă unde m-a dorit antrenorul, important pentru mine acum e să joc cât mai mult şi să ajut echipa şi să scăpăm de retrogradare. Asta până la vară şi după aceea mai vedem ce va fi.

Ştiam că sunt probleme în atac, dar nu neapărat de aceea am venit. La orice echipă trebuie să fie concurenţă pe toate posturile, cine e cel mai în formă o să joace şi o să ajute echipa. Eu de aceea am venit la Pandurii să ajut echipa. Nu cunosc niciun jucător, dar din câte văd Pandurii e o echipă unită şi băieţii îşi văd de treabă. Mă bucur că am venit într-un colectiv bun, pentru că e foarte important acest aspect. Rămâne să avem rezultate bune împreună şi să scăpăm de retrogradare", a spus Lemnaru.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite