Valentin Ghionea şi Florin Nicolae, prezentaţi oficial de U Transilvania Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii Valentin Ghionea şi Florin Nicolae au fost prezentaţi oficial, astăzi, într-o conferinţă de presă a noului lor club, U Transilvania Cluj.

Extrema dreaptă Valentin Ghionea şi interul stâna Florin Nicolae au fost prezentaţi oficial astăzi, primul după 12 zile de la sosirea la Cluj, iar cel de-al doilea, cu patru zile înaintea debutului în noua sa echipă. „Sunt cei mai galonaţi jucători, pe care am reuşit să-i aducem la Cluj. Sunt jucători de bază la echipa naţională şi sper ca venirea lor să ne îmbunătăţească jocul. Sunt obişnuiţi cu medaliile la gât şi, cu ajutorul lor, putem să ne atingem obiectivul", a declarat antrenorul Ştefan Constantin, în deschiderea conferinţei - informează Mediafax.

La rândul său, Florin Nicolae, abia sosit de la HCM Constanţa, visează la un titlu de campion. „Am găsit un grup frumos aici, care îşi doreşte să facă performanţă. Mi-aş dori să fiu campion, dar va fi foarte greu, ar trebuie să câştigăm fiecare meci rămas. Acum, sper să debutez cu o victorie în faţa echipei CSM Bucureşti, în meciul de duminică", a spus Nicolae, în timp ce Valetin Ghionea are încredere într-un success, în meciul de peste patru zile: „Sper ca în meciul cu CSM să facem un joc bun şi să reuşim victoria. Nu cred că ne vor pune mari probleme".

Valentin Ghionea a făcut referiri şi la vestea zilei de miercuri, potrivit căreia fosta sa echipă UCM Reşiţa s-a desfiinţat: „Îmi pare rău că Reşiţa nu va mai evolua în campionat, având în vedere că era un club, unde s-a făcut performanţă. Sunt multe echipe care au probleme financiare, e păcat! În prezent, cred că HCM Constanţa devine principala candidată la titlu, iar celelalte echipe, inclusiv a noastră, se vor bate pentru locurile de cupe europene".

U Transilvania va juca duminică, în deplasare, cu CSM Bucureşti, începând cu ora 12.00, în meci contând pentru etapa a XIV-a a Ligii Naţionale. După 13 runde disputate în acest sezon, formaţia clujeană se află pe locul 5, cu 16 puncte, iar CSM Bucureşti pe 13, cu 6 puncte.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite