Cluj: Vagoanele care au deraiat la Boju au fost ridicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Vagoanele care au deraiat la Boju au fost ridicate
Cluj: Vagoanele care au deraiat la Boju au fost ridicate

Şase din cele şapte vagoane care au căzut într-o râpă din apropierea localităţii clujene Boju, în urma deraierii unui tren încărcat cu produse petroliere, în 21 septembrie, au fost dezmembrate şi transportate de la locul accidentului.

Citeşte şi


Ultimul vagon va fi scos din râpă în câteva zile. Angajaţii Regionalei CFR lucrează la repararea celui de-al doilea fir de circulaţie şi la consolidarea liniei, lucrări care ar mai putea dura încă aproximativ zece zile.

„Circulaţia feroviară între Cluj-Napoca şi Câmpia Turzii ar putea reveni la normal, adică să se circule pe două linii, în aproximativ zece zile, când va fi redat traficului şi firul II al căii ferate. În prezent se lucrează la consolidarea liniei, la refacerea firului de contact al liniei electrice prin montarea de stâlpi, la refacerea terasamentului şi a cuponului de şină”, a precizat directorul Regionalei CFR Infrastructură Cluj, Gheorghe Şurubaru.

Ancheta în acest caz este încă în desfăşurare şi că un raport preliminar va fi finalizat în următoarele zile.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite