VIDEO Un prezentator TV celebru din Anglia se dă în spectacol în Cluj-Napoca. S-a filmat în timp ce o parodia pe Mariah Carey (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Matt Bell, prezentatorul emisiunii britanice difuzată la nivel mondial, The Hotel Inspector (Inspectorul de hoteluri), e prezent astăzi şi mâine la Cluj, făcând parte din echipa de filmare a conferinţei School for Startups, care are loc la hotelul City Plaza. În timpul liber, vedeta a filmat o parodie şi s-a pozat cu statuia Lupoaicei din centrul oraşului.

Bell a reuşit să vadă zilele acestea şi oraşul, spunând că e plăcut surprins de ce a observat până acum. „E minunat oraşul“, a spus prezentatorul TV în vârstă de 30 de ani, care în acelaşi timp este şi scriitor. La hotel se simte în largul său, făcându-şi deja chiar şi câţiva prieteni. Astăzi a ieşit la o scurtă plimbare, în tricou, colindând străduţele din apropiere asemenea unui localnic.

image

Întrebat de reporterul adevarul.ro ce face în Cluj-Napoca, Bell a făcut un joc de cuvinte, făcând referire la filmul In Bruges: „Mă gândesc să filmez o nouă peliculă aici, intitulată <<In Cluj>> în care să joace Colin Farrell“, a glumit prezentatorul.

În emisiunea pe care o realizează, Bell inspectează amănunţit hotelurile pe care şi alege, făcând pe detectivul. În general, el îşi îndreaptă atenţia către condiţiile oferite. În multe episoade el apare cu mănuşi, căutând fire de praf, ori filmând cu camera ascunsă cum lucrează angajaţii. The Hotel Inspector e difuzată pe Channel 5 şi a atras la lansare, în 2005, peste 2,5 milioane de telespectatori.

Englezul a făcut o parodie în hotelul clujean după piesa „Without you“, a cântăreţei Mariah Carey. În video, despre care Bell spune că a fost o modalitate bună de a trece peste câteva ore libere, apare şi colegul său cameraman, Oliver Graham.

Vezi aici secvenţe din emisiunea prezentată de Bell:

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite