VIDEO Un bărbat a fost accidentat mortal pe zebră. În ziua decesului a săpat groapa unui mort în cimitir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul nu era băut, spun poliţiştii (foto: adevarul.ro)
Şoferul nu era băut, spun poliţiştii (foto: adevarul.ro)

Un bărbat de 52 de ani din localitatea clujeană Mănăşturel a murit după ce a fost accidentat, vineri seara, pe trecerea de pietoni din Cuzdrioara. Acesta era un om sărăc şi în ziua decesului a săpat groapa unui mort.

Bărbatul de 52 de ani a luatr parte la înmormântarea celui căruia i-a săpat groapa, a luat masa şi a băut câteva pahare, potrvit dejeanul.ro. Un vecin de-al lui, cu care a săpat acea groapă în cimitir, spune că bărbatul a plecat în oraş să-şi rezolve unele probeleme, iar seara s-a oprit în Cuzdrioara, la câţiva kilometri de casă, ca să bea un pahar cu vecinii.

„A coborât dintr-un taximetru şi a vrut să traverseze strada pe trecerea de pietoni ca să ajungă la un bar, însă a fost lovit în plin de un microbuz înmatriculat în Botoşani. Acesta, spun martorii, circulă cu viteză şi şoferul l-a vazut prea târziu şi din cauza că în acea zonă iluminatul public este aproape inexistent. Din cauza multiplelor răni suferite şi a traumatismelor craniene, bărbatul a murit pe loc", mai arată dejeanul.ro.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi nu era băut. Poliţiştii continuă cercetările.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite