VIDEO S-a lansat varianta finală a filmului de prezentare a Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul interimar al Clujului, Radu Moisin, a făcut o prezentare a filmului
Primarul interimar al Clujului, Radu Moisin, a făcut o prezentare a filmului

Filmul de prezentare a oraşului Cluj-Napoca, de aproape 5 minute, a fost lansat azi, într-o conferinţă de presă la Primăria Municipiului. Acesta a fost realizat cu susţinerea companiilor Deloitte, Ernst & Young, KPMG, PricewaterhouseCoopers.

Cluj-Napoca va fi promovat printr-un film de 4 minute şi 45 de secunde realizat de Laviniu Lazăr, un cunoscut producător clujean de material de promovare audiovizuală. Acesta a fost susţinut de Deloitte, Ernst & Young, KPMG, PricewaterhouseCoopers,cunoscute în mediul financiar sub numele de „the big 4". Filmul, disponibil pe site-ul www.clujbusiness.ro, va fi folosit de Biroul de Relaţii Externe din cadrul primăriei oraşului ca modalitate de promovare a oraşului.

Teaserul acestui film a fost vizionat în sute de ţări, nu doar în cele locuite de români. „Mă bucur că am reuşit să facem acest produs, această prezentare competitivă la nivel european", afirmă primarul interimar al Clujului, Radu Moisin. Acesta a mai afirmat că filmul va fi tradus în limbi de circulaţie internaţională.

Cluj Napoca: Heart of Transylvania-full version from Laviniu Lazar on Vimeo.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite