VIDEO „Proful de sex“ de la Cluj, actorul principal într-un „film“ care circulă pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parpucea, vedetă pe internet
Parpucea, vedetă pe internet

Un tânăr a realizat un trailer pentru un posibil film, al cărui rol principal l-ar avea nimeni altul decât profesorul acuzat că a vrut să se culce cu o studentă. Ilie Parpucea, profesorul de Statistică la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiune a Afacerilor (FSEGA) Cluj este „starring“ în filmuleţul denumit „Analizează-mă în privat“.

„Un film porno neterminat“, scrie tânărul în descrierea filmuleţului care ar putea deveni un adevărat film thriller. Profesorul a devenit cunoscut după ce le cerea studentelor din cadrul facultăţii să se culce cu el în schimbul notei de trecere. Ilie Parpucea a fost filmat de o studentă în anul III la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din Cluj în timp ce acesta îi făcea avansuri, „negociind" o notă de trecere la un examen la care tânăra picase deja de cinci ori.

Studenta a încercat să-i ceară profesorului ajutorul şi în urmă cu două săptămâni, în biroul acestuia, însă şi atunci a avut parte de avansurile dascălului. „Hai, dezbracă-te!“, a grăbit-o dascălul. Speriată de avansurile profesorului, tânăra a luat-o la fugă. Mai multe studente de la aceeaşi facultate susţin că au avut parte de acelaşi tratament din partea profesorului lor. Pentru a primi notă de trecere, profesorul le propunea schimbul: sex contra o notă bună. Ilie Parpucea a refuzat să comenteze incidentul.

Urmăreşte filmuleţul care circulă pe internet în urma scandalului:

Vezi şi:
Profesorul de la Ştiinţe Economice care le cerea studentelor să se culce cu el în schimbul notei de trecere va fi dat afară
"Proful de sex" de la Cluj a chiulit din faţa comisiei de etică
Cuibuşorul de nebunii al profesorului Parpucea, primit de la administratorul căminului

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite