VIDEO Patru răniţi şi un mort într-un dublu accident rutier la Cășeiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 30 de ani a murit azi-noapte după ce s-a izbit violent cu motocicleta de o autospecială de descarcerare a pompierilor din Dej. Aceştia se aflau la fața locului pentru a interveni la un alt accident rutier, care s-a produs cu doar o jumătate de oră mai devreme și din care au rezultat trei răniți.

Primul accident s-a produs azi-noapte, după ora 2.00, pe raza localității Cășeiu, judeţul Cluj. Trei tineri se întorceau de la discotecă, de la Sălișca, iar şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat în șanț pe cealaltă parte a drumului, potrivit dejeanul.ro. Au intervenit o echipă de polițiștii, o ambulanţă și unul de la Detașamentul de Pompieri din Dej.

La puţin timp de la producerea primului accident, o altă motocicletă s-a apropiat în viteză de locul accidentului și, în ciuda faptului că agentul de poliţie care oprise circulația i-a făcut semne să încetinească, motociclistul a accelerat.

El nu a văzut autospeciala pompierilor oprită pe partea dreaptă a drumului și a intrat direct în spatele acesteia. În drumul său era aproape să-l lovească pe polițist și pe un pompier aflat în zonă. Motociclistul a murit pe loc, iar pasagerul, care se afla în spate pe motocicletă, un tânăr de 26 de ani, a suferit multiple traumatisme. A fost transportat ulterior la spitalul din Dej și apoi la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj-Napoca.

Din primul accident a rezultat rănirea a trei persoane, una fiind transportată la UPU 1 în Cluj-Napoca şi una internată la  Spitalul Municipal Dej.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite