VIDEO O trupă nominalizată la premiile Grammy a făcut spectacol la Cluj (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nominalizată la premiile Grammy, trupa Narcotango a fost prezentă, aseară, la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, unde a susţinut un show de excepţie. Artiştii vor concerta diseară şi în clubul Diesel.

O sală plină până la refuz, o muzică de Grammy şi numere profesioniste de dans au transformat seara de marţi într-un festival argentinian. Spectacolul de peste două ore i-a vrăjit pe cei prezenţi. Muzica excepţională a artiştilor Carlos Libedinsky (acordeon), Mariano Castro (keyboard, samplers), Marcelo Toth (chitară electrică) şi Fernando del Castillo (percuţie), dar şi numerele de dans ale unor profesionişti i-a lăsat mască pe clujeni. „Sunt superbi. Încă am emoţii, de parcă eu am dansat pe scenă“, a spus Iulia Groza, o tânără de 27 de ani prezentă la spectacol. Jocul de lumini a întregit showul, iar proiecţiile video transpuneau în imagini sunetele acordeonului şi a keyboardului.

La final, pe scenă a urcat şi artista Aminda, solista formaţiei clujene Hazard, care a cântat alături de Narcotango.

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

image

Narcotango sunt prezenţi la Cluj pentru a-şi promova albumul Limanueva, nominalizat la premiile Grammy anul trecut, la categoria „Cel mai bun album tango“. Diseară, de la ora 22.00, ei vor fi prezenţi în clubul Diesel din Cluj-Napoca, unde vor susţine un nou concert. Preţul unui bilet de intrare este de 25 de lei pentru cei fără locuri şi 40 de lei pentru cei care preferă să urmărească spectacolul din primele rânduri.

Trupa s-a înfiinţat în anul 2000. Până în prezent au înregistrat 5 albume de studio, un DVD Live şi au primit de mai multe ori nominalizări la prestigioasele premii Latin Grammy şi Premiile Garder. Muzica Narcotango este mai mult decât o simplă adaptare modernă a tangoului clasic. Este o “imbrăţişare profundă şi rafinată” între două culturi, în care se pot regăsi deopotrivă amatorii de tango, care sunt invitaţi să participe să danseze fără restricţii în timpul spectacolului, câ şi pasionaţii stilului nuevo-tango-electronico, care combină ritmuri contemporane, electro, rock sau funk.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite