VIDEO Numere de dresaj canin: vezi cum te ajută la curăţenie animalul de companie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii animalelor au parte şi azi, până la ora 15.30, de a doua tură de demonstraţii canine în parcarea hipermarketului clujean Cora. Ieri, oamenii au văzut cum un câine îşi ajută stăpânul la curăţenie şi cum un altul îşi apără stăpânul de infractori.  

Cei mai buni prieteni ai oamenilor, câinii, sunt vedete în acest weekend, la Cluj-Napoca. Demonstraţiile începute ieri, în parcarea hipermarketului Cora, vor continua şi azi, până la ora 15.30. Acolo, cei de la Asociaţia pentru Câni de Salvare Transilvania a amenajat un spaţiu pentru exerciţiile de dresaj.

image

Vezi imagini de la demonstraţiile canine din Cluj-Napoca

Clujenii şi copii care au ales să-şi petreacă ieri câteva ore la parade animalelor şi la demonstraţiile canine nu au regretat. Au putut vedea cum se pot distra cu animalul lor, au învăţat trucuri  de dresaj, au văzut că animalul de companie poate să-i ajute şi la curăţenie, dar şi să-i apere de infractori.

Azi pot fi urmărite exerciţii demonstrative cu câinii de serviciu ai jandarmilor şi poliţiştilor (detectare droguri, prindere infractori, căutare victime) şi două prezentări de rase coordonate de  Asociaţia Chinologică „Napoca" a judetului Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite