VIDEO Narcotango, dublu nominalizat la Latin Grammy Awards, din nou la Cluj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai populară trupă argentiniană de nuevo-tango-electronico revine la Cluj. Trupa va susţine două spectacole: în data de 9 mai, de la ora 20.00, la Casa de Cultura a Studentilor şi în 10 mai, de la ora 22.00, în Diesel Club.

Prezenţi, în premieră, anul trecut la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca cu ultimului lor album, „Limanueva", care a fost nominalizat pentru premiile Latin Grammy, muzicienii conduşi de Carlos Libedinsky plănuiesc să repete succesul extraordinar la public din 2011, când la spectacol au asistat peste 1.000 de spectatori, concertul fiind sold-out.

Argentinienii au pregătit şi de această dată un show de excepţie, cu momente de dans, efecte vizuale şi invitaţi surpriză, totul în spiritul „neo-tango-electronico" pentru care membrii trupei Narcotango sunt la fel de populari în America de Sud cât sunt Gotan Project în Europa!

Despre Narcotango

Narcotango s-a înfiinţat în anul 2000 şi este format din Carlos Libedinsky (bandoneon), Mariano Castro (keyboard, samplers), Marcelo Toth (chitară electrică) şi Fernando del Castillo (percuţie). În aceşti ani, au înregistrat cinci albume de studio, un DVD în concert şi au primit de mai multe ori nominalizări la prestigioasele premii Latin Grammy sau Gardel, cel mai recent anul trecut în categoria „Cel mai bun album de tango". Muzica lor este mai mult decât o simplă adaptare modernă a tangoului clasic, este o „îmbrăţişare profundă şi rafinată" între două culturi, în care se pot regăsi deopotrivă amatorii de tango, care sunt invitaţi să participe şi danseze fără restricţii în timpul spectacolului, cât şi pasionaţii stilului nuevo-tango şi electronico, care vor fi surprinşi de ritmurile contemporane, electro, rock sau funk şi îmbinarea lor perfectă cu clasica milonga, interpretată de la fel de clasicul bandoneon.

Biletele au fost puse în vânzare la Diesel Club (P-ţa Unirii 10), preţul acestora începând de la 20 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite