VIDEO Maraton la TIFF al celui mai cunoscut serial online românesc, RObotzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captură video
Foto: captură video

Echipa Creative Monkeyz, creatorii celui mai cunoscut serial de animaţie din onlineul românesc, iese în public pentru un maraton „RObotzii“. Toate cele 19 episoade din primul serial de animaţie românesc ce a crescut exclusiv online vor fi derulate astăzi, de la ora 21.30 la TIFF Meeting Point (Muzeul de Artă din Cluj-Napoca).

Vezi şi Doi roboţi născuţi la Cluj cuceresc Internetul (VIDEO)

La final Ramona, Codin, Mihai şi Cezar, membri echipei, vor răspunde la întrebările celor care vor să afle câte ceva din secretele personajelor Mo şi F.O.C.A.

Primul episod din „RObotzii“ s-a născut la începutul acestui an. În fapt, nu se numea episod, pentru că echipa de creaţie nu l-a gândit ca fiind parte dintr-un viitor serial. Numărul foarte mare de vizionări i-a convins însa pe cei de la Creative Monkeyz să continue, iar acum cea mai mare parte din viaţa lor se învârte în jurul acestui „produs“. În prezent, un episod din „RObotzii” are o medie de 2 milioane de vizionări şi cel puţin 7500 de comentarii.

Proiecţia va fi urmată de o petrecere în clubul Obsession, începând cu ora 23:00, unde va avea loc lansarea oficială a primei piese de pe albumul „RObotzi – Best of Greatest Hits Ever“ care va apărea, după cum anunţă Creative Monkeyz, “undeva în vară”.

Penultimul episod din RObozi

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite