VIDEO Lucrările la parking-ul de pe strada Mehedinţi sunt în întârziere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la parkingul Mehedinţi din cartierul clujean Mănăştur sunt gata în proporţie de circa 94%, deşi termenul limită de finalizare a lucrărilor este 1 iulie. Patru muncitori erau azi la muncă la parking când primarul Clujului, Emil Boc, a venit în inspecţie.

La parkingul din strada Mehedinţi, situat în cartierul clujean Mănăştur, mai trebuie efectuate amenajări exterioare (de genul umpluturi, compactări, rigole şi platforme intrare), montarea barierei de acces, turnarea stratului de uzură, astfal de 5 centimetri. La aceastea se adaugă montarea balustradelor şi a tablourilor electrice.

image

Parkingul din cartierul clujean Mănăştur va fi dat în folosinţă la sfârşitul lui iulie

Acesta era stadiul lucrărilor azi, 26 iunie, când primarul Clujului, Emil Boc, a fost într-o inspecţie. Acesta a subliniat că nu va tolera întârzieri.Termenul limită de finalizare a parkingului era 1 iulie. Reprezentanţii firmei au afirmat că vremea din ultimele zile va întârzia cu aproximativ două săptămâni termenul de predare a lucrărilor.

Până la sfârşitul lunii iulie trebuie redat circulaţiei acest parking, şi tot până atunci se va asfalta strada care duce la parking. Acolo vor putea fi parcate 126 de maşini. Lucrarea a costat, cu TVA,  3.052.537,76 lei.

image

Au început lucrările la cel de-al doilea tronson de tramvai

Tot azi, primarul Clujului a inspectat şi modul în care decurg lucrările la linia de tramvai din zona Gării spre Bulevardul Muncii. Termenul de finalizare a lucrărilor este iunie 2013.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite