VIDEO INCREDIBIL Doi poliţişti clujeni agresaţi de un şofer şi fratele său în plină stradă. Cei doi, nepoţii unui afacerist din Top Forbes!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut vineri dimineaţă, în centrul municipiului Cluj-Napoca. Conducătorul auto şi fratele său, nepoţi ai unui om de afaceri din oraş, care au agresat poliţiştii, sunt cercetaţi pentru ultraj. Iniţial s-a dat publicităţii un filmuleţ surprins de camerele de supraveghere.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineaţa, pe strada Avram Iancu din Cluj. Iniţial, organele de ordine au prezentat imagini cu poliţiştii agresaţi surprinse de camerele de supraveghere, din care nu se înţelegea foarte bine ce s-a întâmplat. Astăzi, însă, pe internet a fost postată o înregistrare video surprinsă cu telefoanele de elevii liceului George Coşbuc, aflat în apropiere. Filmuleţul a fost postat, iniţial, pe site-ul de videosharing Trilulilu.ro.

Poliţiştii au oprit un autoturism care nu avea numărul de înmatriculare din spate conform cu standardele prevăzute de OUG nr. 195/2002, potrivit unui comunicat de presă al oamenilor legii. În timp ce lucrătorii de poliţie întocmeau procesul-verbal de contravenţie, conducătorul autoturismului a început să se manifeste recalcitrant, adresând injurii şi expresii jignitoare la adresa poliţiştilor.

Conducătorul autoturismului, Mircea O. a încercat să se pună în mişcare cu autoturismul, iar unul dintre agenţi a încercat să îl împiedice să facă acest lucru. Conducătorul auto l-a împins şi l-a lovit cu portiera pentru a-l îndepărta. Agentul a reuşit să îl scoată din autoturism. Când a încercat să-l imobilizeze pe bărbat, i-au sărit în ajutor pasagerii din autoturism (fratele şi prietena conducătorului auto). Astfel bărbatul a reuşit să scape şi a fugit pe str. Baba Novac, revenind după câteva minute. Fără a da curs solicitărilor poliţiştilor de a se opri, şi-a continuat drumul spre autoturism. Imediat acesta a fost imobilizat şi încătuşat de către agenţii de poliţie.

Mircea O. (conducătorul autoturismului) de 33 ani şi Adrian O. (fratele acestuia) de 28 ani, au fost prezentaţi au fost reţinuţi 24 de ore. Instanţa le-a interzis părăsirea localităţii pentru o perioadă de 30 zile. Cei doi sunt nepoţii lui Vasile Onacă, patronul Oncos, om de afaceri influent din Cluj, care deţine un lanţ de magazine, o hală de creştere a păsărilor pentru carne şi ouă şi un laborator de patiserie.

Vasile Onacă (52 de ani), se află pe poziţia 380 în Top Forbes, cu o avere estimată la 12-13 milioane de euro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite