UPDATE Golani de Cluj: Au tras clopotul la monumentul Memorandiştilor (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru golani din Cluj-Napoca s-au filmat în timp ce trăgeau clopotul ancorat în vârful monumentului dedicat memorandiştilor ardeleni.

Scenele au avut loc în urmă cu o săptămână, noaptea, doi dintre aceştia căţărându-se pe monument, pentru a ajunge la funia cu ajutorul căreia au tras mai apoi clopotul, în timp ce al treilea îi filma. Un alt tânăr era atent la ce se întâmplă în jur.

După ce clopotul a bătut de două ori, aceştia au început să râdă şi să urle.

Monumentul Memorandiştilor de pe Bulevardul Eroilor a fost inaugurat în 9 iunie 1994. El a costat 300 de milioane de lei vechi, fiind finanţat de fosta bancă Dacia Felix. Monumentul are o înălţime de 18,8 metri.

UPDATE: Autorităţile vor viziona casetele camerelor de luat vederi din centrul oraşului şi vor încerca să depisteze cine sunt cei patru tineri care s-au urcat pe monument şi au tras clopotul. „Ei pot fi acuzaţi de tulburarea liniştii publice, riscând o amendă de la o mie la două mii de lei”, ne-a spus Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca. „Vom viziona casetele şi vom încerca să-i prindem. Să dăm un exemplu că aşa ceva nu se face”, a completat aceasta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite