VIDEO Emil Boc şi Anca Boagiu au inaugurat centura ocolitoare a Clujului, Vâlcele – Apahida

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au inaugurat, vineri după-amiază, centura ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca, Vâlcele - Apahida, deschisă cu 21 de zile mai repede decât data stabilită.

Centura ocolitoare Vâlcele-Apahida a fost inaugurată, vineri după-amiază, în prezenţa premierului Emil Boc şi a ministrului Transporturilor, Anca Boagiu. Ajuns la Apahida, premierul s-a urcat într-un autoturism Dacia Duster, la volanul căruia a testat tronsonul de 24 de kilometri ai centurii de ocolire.

Bere pentru constructori

Emil Boc a declarat, la coborâre, că i-a cinstit pe constructori cu două lăzi de bere, drept mulţumire pentru faptul că aceştia au finalizat lucrările înainte de termenul care fusese stabilit iniţial, 10 noiembrie. „Astăzi, un vis al Clujului a devenit realitate. Nu vor mai veni TIR-uri pe Calea Turzii care să omoare oameni. Am dorit acest lucru, ca şi clujean, mulţi ani. această centură ocolitoare este extrem de importantă, care va scoate traficul greu din Cluj-Napoca. Pentru clujeni, TIR-urile vor deveni istorie", a arătat premierul.

Centura de ocolire de 24 de kilometri lungime a costat 530 de milioane de lei, lucrările fiind începute în 2006.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite