VIDEO Dan Diaconescu la Cluj: „Clujenii nu-l vor vota pe Emil Boc, omul care a distrus o ţară întreagă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent azi, 19 mai, la Cluj-Napoca, preşedintele Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute într-un hotel din cartierul Mărăşti, că oamenii nu îl vor vota pe Emil Boc din pricina măsurilor de austeritate luate în mandatul de prim-ministru.

Preşedintele Partidului Poporului, Dan Diaconescu, s-a întâlnit ieri cu susţinători din oraşele Turda şi Câmpia Turzii, care, potrivit spuselor sale, au venti în număr neaşteptat de mare. „ La Turda şi Câmpia Turzii au venit neaşteptat de mulţi simpatizanţi, de 5-6 ori mai mult decât se estima, cu toate că ora era târzie. Unii ne-au spus că au renunţat să meargă la meci ca să se întâlnească cu noi", a afirmat Dan Diaconescu.

image

Afişe PP-DD prin Cluj-Napoca

Aceasta a mai spus că alături de Bucureşti, Clujul are un rol important în „revoluţia" electorală pe care o pregăteşte. „E important să câştigăm alegerile în Bucreşti, Cluj, Timişoara şi în alte oraşe de acest gen. Publicul este total de partea noastră şi nu a USL sau PDL. Cred că clujenii nu îl vor vota pe Emil Boc, omul care a distrus o ţară întreagă", adaugă Diaconescu.

El mai susţine că printre noii săi susţinători se numără simpatizanţi de la PDL şi USL.

Din partea Partidului Poporului candidează la funcţia de primar al oraşului Cluj-Napoca Mirel Iuliu Ţăgorean, iar pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Dorel Matiş.

Dan Diaconescu se întâlneşte tot azi cu simpatizanţii PP-DD la Expo Transilvania.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite