VIDEO Cum a impresionat un iluzionist clujean juriul la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Gog practică iluzionismul de patru ani
Cristian Gog practică iluzionismul de patru ani

Clujeanul Cristian Gog i-a lăsat cu gura căscată, prin scamatoriile sale, pe Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu, juriul de la „Românii au talent“. Iluzionist, dar şi blogger, tânărul cu diplomă în administrarea afacerilor şi-a transformat hobbyul într-o meserie.

Nu a vrut să participe la „Românii au talent“, însă unul din prietenii săi, Dan Ciulea, l-a împins de la spate. I-a fost recunoscător cu siguranţă, duminică, după ce a coborât de pe scenă, deoarece a lăsat membri juriului cu gura căscată.

Andi Moisescu a declarat că e cel mai spectaculos act pe care l-a văzut în cadrul acestui show. Cele trei vedete din jurizare s-au ridicat în picioare după numărul clujeanului: a „citit“ gândurile juriului şi a îndoit o lingură. Clujeanul Cristian Gog este un adevărat magician atunci când trebuie să pună în aplicare talentul său de a crea iluzii optice. Iluzionistul poate îndoi o furculiţă doar cu ajutorul minţii, iar în situaţii extreme poate face ca inima să nu-i mai bată. Toate acestea cu ajutorul unor tehnici pe care le stăpâneşte de aproximativ patru ani, dar de care e pasionat încă din copilărie. „Aş putea spune că prin ceea ce fac sunt un mincinos profesionist”, consideră Cristian Gog. Totuşi, el se foloseşte de iluzii pentru a crea lucruri care, de fapt, nu sunt reale. CITEŞTE AICI întreaga poveste a iluzionistului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite