VIDEO Concertul trupei Genesis în România a fost confirmat. Află unde va avea loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Turda a bătut palma cu managerii legendarei trupe Genesis pentru a concerta cu ocazia zilelor municipiului. Informaţia a fost confirmată azi de primarul oraşului, Tudor Ştefănie, însă mai multe detalii cu privire la onorariul trupei vor fi oferite în cursul zilei de azi.

Potrivit lui Tudor Ştefănie, la Turda vor veni toţi membrii trupei Genesis, cu excepţia solistului Phil Collins, despre care primarul oraşului Turda a declarat că este bolnav.

"Ni l-am fi dorit foarte mult şi pe Phil Collins, însă acesta este bolnav şi nu se poate ridica din pat. Mai multe detalii despre onorariul trupei şi alte concerte care vor avea loc în cadrul zilelor municipiului vom putea oferi în cursul zilei de astăzi", a declarat Tudor Ştefănie, primarul municipiului Turda.

Zvonul că cei de la Genesis vor cânta la Turda a apărut la mijlocul lunii iulie, însă negocierile au durat câteva săptămâni, până ca înţelegerea să fie parafată. Concertul va avea loc duminică, 28 august, de la ora 21.00.

Trupa britanică s-a format in 1967 şi a produs nu mai puţin de 15 albume abordând diverse genuri, de la pop, rock progresiv, până la jazz.

Actualmente trupa este alcătuită din Phil Collins (voce şi tobe), Mike Rutherford (chitară şi chitară bass) şi Tony Banks (clape). Peter Gabriel, Anthony Phillips şi Steve Hackett au jucat un rol important în primii ani ai trupei. Genesis se află printe cei mai bine vânduţi 30 de artişti din istorie cu aproximativ 150 de milioane de albume vândute la nivel mondial.

Zilele municipiului Turda vor avea loc in perioada 26-28 august, iar intrarea va liberă la toate concertele.

Ascultă câteva dintre hiturile Genesis:

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite