VIDEO Comisarul european Dacian Cioloş a degustat bere neagră produsă de USAMV Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În turul pe care l-a făcut azi, 4 mai, la Târgul Internaţional AGRARIA, comisarul european Dacian Cioloş s-a oprit la standul USAMV Cluj-Napoca unde a gustat o bere neagră, produsă în laboratoarele universităţii.

Comisarul european pentru agricultură a lăudat azi, 4 mai, produsele realizate de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (USAMV), în cadrul vizitei sale la AGRARIA.  La standul USAMV, şcoală pe care a absolvit-o în 1994, acesta a degustat o bere neagră produsă chiar în laboratoarele universităţii.

image

Vezi imagini de la vizita comisarului Dacian Cioloş la AGRARIA 2012

„În fiecare an, dotoranzii USAMV îşi aleg o temă de studiu. Anul trecut, tema a fost legată de produsele apicole, anul acesta, de bere. Au fost realizate bere cu gust de cireş, cu ghimbir. S-au realizat mixturi de sucuri de fructe cu bere", i-a explicat comisarului rectorul USAMV, Doru Pamfil.

Cioloş: Rectorii USAMV-urilor din ţară trebuie să stabilească legături cu fermele

Comisarul a lăudat produsele de la standul universităţii şi a declarat că sunt foarte bune. Acesta a mai afirmat că universităţile agricole ar trebuie să iniţieze colaborări cu fermele producătorilor unde studenţii să facă practică.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite